De druppelslang

Een druppelslang is een slang met kleine gaatjes erin. Hier komen zoals de naam al verklapt af en toe druppels uit. Hierdoor blijft de aarde lekker vochtig. Perfect voor  beplanting die wat minder water nodig heeft.

De pop-up sproeier

Een pop-up sproeier is de meest gebruikte sproeier in grasvelden en tuinen. Dit omdat deze sproeiers zeer geschikt zijn voor het sproeien van lange afstanden. Nog een voordeel van deze sproeier is dat als er niet beregend word de sproeier gelijk zit met het grondoppervlak. Hierdoor kan je er met de grasmaaier gewoon overheen maaien. Zodra er waterdruk opkomt dan komen de sproeikoppen omhoog.

Nevelsproeier 

De nevelsproeier word gebruikt voor kleine oppervlaktes. Zowel geschikt voor gras en beplanting. Deze sproeier vormt gordijn van neveldruppels, dit zorgt ervoor dat het oppervlak nooit te veel of te weinig water krijgt.

Automatische besturing 

Op elke beregening installatie is het mogelijk om een automatische besturing te plaatsen. Dit is een slimme computer die ervoor zorgt dat elk stuk van de tuin op het gewenste moment water krijgt. Het schema hiervoor stellen wij vast voor u in. Ook kunt u via bluetooth verbinding maken met uw telefoon. In de Rainbird app is het schema makkelijk aan te passen. Ook kunt u het systeem vanaf de telefoon handmatig bedienen.

Maatwerk

Als de standaard systemen geen uitkomst bieden voor uw wensen stellen wij u niet teleur. Ons team heeft voor elk probleem een oplossing. U staat dus altijd garant voor een perfecte beregening voor uw tuin.